Morata: Bundesliga, Premijer liga, Juve, Real...

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata: Bundesliga, Premijer liga, Juve, Real...

Alvaro Morata rekao je da nije siguran da li će ostati u Juventusu i poručio da ne isključuje mogućnost povratka u madridski Real.

Arsenal i Real, koji ima klauzulu da ga vrati u Madrid, obnovili su interesovanje za Moratu posle sjajne partije protiv Bajerna u Ligi šampiona.

"Ne znam da li ću igrati za Juventus sledeće sezone. Srećan sam u Torinu, ali videćemo šta će se desiti. Engleska i Nemačka su zemlje u kojima mogu da napredujem. Juventus je veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub, osećam se kao kod kuće, ali sviđa mi se Premijer liga jer je atraktivnija liga za napadače. Imam opciju i povratka u Madrid, sve je u igri", rekao je Morata za Marku.

Morata je 2014. godine prešao iz matičnog Reala u Juventus u transferu vrednom 30 miliona evra, ali su Madriđani tada zadržala prava da ga u naredna tri leta vrate.

Dvadesettrogodišnji centarfor je ove sezone dao 10 golova na 40 utakmica za 'bjankonere'

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.