Moram više da pričam sa Novakom, možda zato pobeđujem!

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 11:47

"Moram više da pričam sa Novakom, možda zato pobeđujem!"

Arina Sabalenka je spremna za nove pobede u nastavku sezone.

Beloruskinja je fantastično započela godinu trijumfom na Australijan openu, a cilj joj je da osvoji titulu i ove nedelje u Dubaiju.

Arinu su uoči turnira u UAE pitali o iskustvima iz Melburna i da li planira da se više druži sa Novakom Đokovićem, jer je bilo očigledno da joj prija da razgovara i trenira sa njim u Melburnu.

"Pretpostavljam da bi trebalo da pričam češće sa Novakom. Možda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog toga pobeđujem! Moram definitivno da pričam o tome, mada se nismo šalili na tu temu", nasmejala se Beloruskinja.

Arina kampanju u Dubaiju započinje susretom sa Donom Vekić iz Hrvatske. Kaže da je motivisana kao nikad pre da nastavi sa pobedama.

"Moj stav je takav da želim da nastavim ovo da radim, da se borim. Da bih posle karijere mogla da kažem, vidi, uspela si to da postigneš. To je ludo. Nisam od onih koji će da osvoje nešto i da stane. Zavisna sam od pobeda. To mi je u krvi, nastaviću da radim i nadam se da pobeđujem", kaže Sabalenka.

Ona je 2022. godine rešila da prekine rad sa psihologom i smatra da je to bio ključ da počne da pobeđuje.

"Niko vas ne poznaje bolje od vas samih. To je bila najbolja odluka za početak. Teško je reći sada, jer je proces bio dug. Na kraju, ja sam ta koja pomaže sebi, prestala sam da očekujem od drugih da mi pomažu. Počela sam sama da rešavam svoje probleme. To mi je donelo više kontrole i samopouzdanja", poručila je Sabalenka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.