Morali smo da se predamo, Modrić nas je masakrirao

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 08:53

"Morali smo da se predamo, Modrić nas je 'masakrirao'"

Legende škotskog fudbala komentarisali su utakmicu te selekcije sa Hrvatskom na EURO.

Ostrvljani su eliminisani nakon poraza od "vatrenih" rezultatom 3:1.

Škoti su naročito bili oduševljeni golom Modrića, ali i celokupno partijom kapitena "kockastih".

"Modrić je doslovno mađioničar, a Hrvatska je orkestar kojim besprekorno diriguje. Brozović je takođe sjajan, posebno zato što sve vreme traži loptu. Nismo imali šanse protiv takvih hrvatskih veznjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i morali smo da se predamo. Modrić je briljantan, ali mora se priznati da smo im pomogli time što nismo išli na njih. Davali smo im previše prostora u vezi i zato nas je Modrić masakrirao na sredini terena“, rekao je Bili Dods, bivši napadač "suknjica".

Najveći golgeter u istoriji Glazgov Rendžersa Ali Makoist je takođe nahvalio Modrića.

"Modrić je daleko, neuporedivo najbolji igrač na terenu. Užitak je gledati ga. Gol koji nam je dao je predivan. Njime nam je slomio srca, ali je to napravio predivno", rekao je Makoist.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Morali smo da se predamo, Modrić nas je 'masakrirao'"

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jun.2021

Legende škotskog fudbala komentarisali su utakmicu te selekcije sa Hrvatskom na EURO. Ostrvljani su eliminisani nakon poraza od "vatrenih" rezultatom 3:1.   Škoti su naročito bili oduševljeni golom Modrića, ali i celokupno partijom kapitena "kockastih".   "Modrić je doslovno mađioničar,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.