Montreal: Serena preokretom do polufinala

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montreal: Serena preokretom do polufinala

Serena Vilijams plasirala se u polufinale mastersa u Montrealu pošto je nakon preokreta savladala Karolinu Voznijaki sa 2:1, po setovima 4:6, 7:5, 7:5, posle

dva sata i 42 minuta igre.

Karolini je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk, koji je napravila u petom

gemu, a potom u desetom spasila dve brejk lopte i iskoristila meč loptu za pobedu u setu od 6:4.

U drugom je ipak prva teniserka sveta stigla do egala. Serena je ponovo prva poklekla na svom seris >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << gemu, pa je Karolina povela sa 3:1. Ipak, nakon što je u dva navrata spašavala brejk lopte to joj nije uspelo u osmom gemu, kada je Amerikanka izjednačila na 4:4, a presudan brejk napravila je u 12. gemu za 7:5 i izjednačenje u meču od 1:1.

Vodila se velika borba u odlučujućem setu. Serena je uzela servis protivnici u drugom gemu, ali je Karolina odmah uzvratila. Ponovo je Voznijaki kiksnula prilikom servisa, ali kao i prvi put odmah je ispravila grešku (4:3) nije dozvolila Sereni da potvrdi prednost na svoj servis gem. U igri živaca Serena je na kraju bila uspešnija. U 12. gemu je na servis Voznijaki povela sa 40:15. Dankinja je spasila dve meč lopte, ali treću nije uspela.

Serena se plasirala u polufinale gde je čeka duel sa Suares Navaro ili sestrom Venus, zavisno od toga ko pobedi u ovom meču.

Montreal

Serena Vilijams - Karolina Voznijaki 4:6, 7:5, 7:5

Suarez Navaro - Venus Vilijams

Viktorija Azarenka - Agneška Radvanska

Koko Vandevege - Elena Makarova

(Foto: Beta/AP//The Canadian Press, Paul Chiasson)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Serena u polufinalu Montreala

Izvor: B92, 08.Avg.2014

Serena Vilijams pobedila je Karolinu voznijacki posle preokreta sa 2-1 u setovima i plasirala se u polufinale WTA turnira u Montrealu...Dankinja je imala set i brejk viška, ali je na kraju izgubila sa 4:6, 7:5, 7:5...Serena je meč počela loše, nije u prvom setu iskoristila nijednu od dve brejk lopte...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.