Montela je tražio ove igrače od Kineza - Razočaranje na pomolu?

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montela je tražio ove igrače od Kineza - Razočaranje na pomolu?

Trener voljan da ostane, ima spisak pojačanja, ali neki napisi nisu ohrabrujući. Sa ovim novcem Milanu je potrebno čudo da napravi ozbiljan tim...

Fasone i Mirabeli, novi operativci Milana su razgovarali sa Vićencom Montelom i saopštili mu da novi vlasnici imaju nameru da ga zadrže na mestu trenera.

"Aeroplanino" neće u Romu koja je izgleda našla novog stručnjaka, pa su i njegove opcije limitirane.

On je tražio da se pojača tim, kao i da se obavezno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadrže igrači poput Susa sa kojim treba produžiti ugovor. Takođe, naveo je da mu je potreban vrhunski napadač, i da Baka nije po njegovom ukusu, a da Lapadula nema kvalitet za Milan.

Naravno, ne postavlja se pitanje ostanka Donarume, to je prioritet, mada još nije bilo sastanka sa Rajolom.

Za sada je jedino izvesno da će stići Musaćo iz Viljareala, za oko 18 miliona evra.

Montela je tražio još jednog štopera, De Fraja iz Lacija, ali i Keitu Baldea, još jednog fudbalera "Orlova".

Što se napadača tiče, navodno Milan želi da vrati Obamejanga, a alternativa je Lakazet iz Liona.

Međutim, u medijima se pojavila priča da će za prelazni rok Fasone i Mirabeli imati samo 50 miliona evra. Doduše ne navodi se da li u to ulazi prihod od prodaje Bake i verovatno De Šilja, ali svejedno, to nije dovoljno da se napravi ozbiljna ekipa.

Dovesti dvojac Lacija je gotovo nemoguće sa zahtevima Lotita, a što se Obamejanga tiče, teško je verovati da Milan može da plati novac koji traži Dortmund. Slično je sa Lakazetom koji ne košta manje od 50 miliona evra.

Ovih dana pričalo se o Morati, to je nemoguća misija, ne zbog Čelsija, već jer Španac ne želi da se vraća u Italiju, odbio je Napoli.

Zbog svega toga, od nekih zvučnih imena nema ništa, jednostavno, Kinezi nemaju dovoljno novca u ovom trenutku za velika pojačanja. Naredne godine u Ligu šampiona idu top 4 tima, Milan sa ovim što ima, i bez ozbiljnih transfera teško da može da bude ispred Juventusa, Intera, Rome i Napolija, koji u ovom trenutku imaju jače timove, a i više novca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.