Monći našao novu dobitnu kombinaciju!

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monći našao novu "dobitnu kombinaciju"!

Ovo bi bio odličan potez italijanskog tima.

Roma posluje fantastično, od kako je na mesto sportskog direktora seo Monći, čovek koji je napravio čudo i u Sevilji. Igraju odlično, a njihovi mladi igrači su jedni od najtraženijih u Evropi, ali to ne sprečava Monćija da pronalazi nova rešenja.

Sada je na radaru Azar! Naravno, onaj mlađi je u pitanju.

Torgan Azar je zajedno sa starijim bratom, Edenom, prešao u Čelsi 2012. godine. Jasno je bilo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << radi o ogromnom talentu, ali i da će za njega biti vrlo malo prostora u ovakvom klubu. Počeo je da ide na razne pozajmice, ali onda je zablistao u Mehegladbahu koji je odlučio da uloži ogromne napore kako bi ga zadržao u Bundesligi.

Dvadesetpetgodišnji Azar je na 159 utakmica u dresu nemačkog tima postigao 43 gola i upisao još 37 asistencija. Ove sezone je odigrao 12 utakmica, postigao je 10 golova i 4 asistencije. Monći želi svim silama da ga dovede u glavni grad Italije, a pominje se da bi Roma mogla da ponudi 30 miliona evra za ovog igrača.

Torgan je vrlo polivalentan igrač i može da pokrije sve pozicije u napadu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.