Monći doveo pojačanje, ispred nosa većim klubovima!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monći doveo pojačanje, ispred nosa većim klubovima!

Želeli su ga Juve, Liverpul i Milan, na kraju transfer dogovoren!

Sada je jasno da će Naingolan biti prodat. Monći je obezbedio zamenu, odnosno pojačanje koje su mnogi videli u većem klubu od Rome.

Naime, italijanski reprezentativac Brajan Kristante je novi fudbaler "Vučice". Juventus je pregovarao sa Perkasijem, predsednikom Atalante, ali je na kraju odustao, Kristante koji je omladinac Milana je jedno vreme proveo i u ekipi Benfike.

Monći je reagovao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 26 miliona plus Francuz Defrel koji se pokazao kao potpuni promašaj bili su dovoljni da se posao završi.

Dolazak Kristantea znači verovatno prodaju Naingolana koji ima ponudu Intera i za sumu od 35 miliona evra bi mogao da se preseli kod Spaletija prvih dana jula...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.