Monako vodi, da li je Borusija oštećena? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako vodi, da li je Borusija oštećena? (video)

U toku je susret 1/4 finala Lige šampiona na "Signal Iduna Parku", nakon 20 minuta gosti su došli do vođstva.

Sinoć je utakmica između "Milionera" i "Kneževa" otkazana zbog terorističkih napada u blizini stadionu Borusije, u kojima je povređen i fudbaler nemačke ekipe Mark Bartra.

Na svu sreću Bartra je dobro, ipak nije mogao da pomogne svojim saigračima večeras, koji nakon 20ak minuta igre gube sa 0:1.

Najpre je Sokratis skrivio penal u 17. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << srušio je Mbapea i zaradio žuti kartona, a odgovornost je preuzeo Fabinjo.

Brazilac važi za sigurnog izvođača, ali je ovoga puta bio neprecizan. Burki je pogodio stranu, ali je Fabinjo uspeo da promaši i čitav gol. To je tek prvi promašen penal za Brazilca u dresu Monaka, do sada je pogodio 15 šuteva sa bele tačke.

That is the first penalty Fabinho has ever missed for Monaco in all competitions.

⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽❌

16 taken. 15 scored. pic.twitter.com/zZk8hw4tiB

— Squawka Football (@Squawka) 12. април 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.