Momak iz Prištine frustrirao Ronalda, Juve opet prvi!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momak iz Prištine frustrirao Ronalda, Juve opet prvi!

Sjajni golman albanske reprezentacije imao nekoliko čudesnih odbrana, ali je šampion bio prejak.

Juventus je u premijeri šestog kola dočekao SPAL, jasno, šampion apsolutni favorit, prilika da se još jednom vrate na prvo mesto, makar na par sati.

Sari je imao problem sa levim bekom, Sandro je morao u Brazil posle porodične tragedije, pa je Matuidi završio na levom beku.

Posle desetak minuta, prve dve prilike za Juve, Kedira i Kristijano Ronaldo su mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da savladaju Berišu, no gosti iz Ferare su sačuvali mrežu. SPAL nije učinio ništa pred golom Bufona, ali su se do finiša prvog dela dobro branili.

Dibala je posle sjajne solo akcije imao odličnu priliku, Beriša odličan, a Albanac je napravio jednu od odbrana sezone kada je Ronaldo sjajno uposlio Remzija, svi su videli loptu u golu, ne i čuvar mreže gostiju.

U samom finišu prvog poluvremena, opsada gola, odbijena lopta, Kedira je spušta Pjaniću, sevnuo je strašan poluvolej, tu ni Albanac ne pomaže, u samoj nadoknadi Juventus dolazi do zaslužene prednosti.

U nastavku ista slika, neverovatni Beriša je držao SPAL u igri. Teško je i popisati šta je sve odbranio, zicer Kediri, šanse Dibale i Ronalda dva puta, Kristijano je bio frustriran odbranama Albanca iz Prištine.

Sari je ubacio Bernadeskija, Džana i Bentakura, osvežio vezni red, jasno Juve je razmišljao o duelu sa Leverkuzenom. Ronaldo je konačno postigao svoj treći gol u šampionatu, sjajna akcija Pjanića i Dibale, centaršut Argentinca, Ronaldo se poklonio.

U finišu meča, u ekipi SPAL-a pojavio se bivši igrač Partizana, Janković, dok je Nenad Tomović odigrao čitav meč za tim iz Ferare.

Juventus je preuzeo prvo mesto, imaju 16 bodova iz šest mečeva, ali Inter ima priliku da se na "Marasiju" od 18 časova vrati na prvu poziciju, ako savlada Samp.

Večeras je na programu još jedan meč, Atalanta gostuje Sasuolu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.