Molde primio PET za 72 sata, pred dolazak u Beograd!

Izvor: Mondo, 18.Avg.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molde primio PET za 72 sata, pred dolazak u Beograd!

Ako se za nešto može tvrditi da je slaba tačka Norvežana, onda je to definitivno odbrana...

Molde dolazi u dobrom raspoloženju u Beograd, ali ima i briga!

Klub iz Norveške nekako je "preživeo" dramu u Solunu u četvrtak, gde su umalo "prokockali" tri gola iz prvog meča protiv Arisa, ali je ipak stigao do plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope gde se sastaje s Partizanom, da bi u domaćem prvenstvu opet pokazali slabosti u odbrani...

Molde >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pobedio Ranhajm na gostovanju (3:2), međutim vredi istaći da su u samo 72 sata primili čak pet golova, pa je lako tvrditi da im je to najslabija tačka.

Klub koji će se grčevito boriti za opstanak u prvenstvu Norveške imao je veći posed lopte (53%) i više šansi na današnjem meču (16 šuteva, 8 u okvir gola nasuprot 7 (6) Moldea), ali nisu uspeli da slave pred svojim navijačima.

Molde je poveo u 7. minutu preko Džejmsa, izjednačio je Tone u 28, da bi Elingsen iz redova rivala Partizana doneo vođstvo na poluvremenu u 36. minutu.

Drugi put na susretu nigerijski napadač Džejms se upisao u 48. minutu, a konačan rezultat postavio je Solbaken u 71. Napadali su i napadali igrači Ranhajma, ali nisu uspeli da osvoje bod protiv lidera šampionata.

Podsetimo, Partizan će dočekati Molde narednog četvrtka (21.00), dok je revanš zakazan za sedam dana kasnije u Norveškoj.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.