Mojes namestio Vest Hem, Arnautović srušio Čelsi!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes "namestio" Vest Hem, Arnautović srušio Čelsi!

Četvrti poraz Čelsija.

Fudbaleri Vest Hema pobedili su ekipu Čelsija rezultatom 1:0 (1:0) u prvom meču 16. kola Premijer lige.

Vest Hem nije mogao da zamisli bolji početak meča, pošto je već u šestom minutu na semaforu stajalo 1:0.

Lanzini je proigrao Arnautovića koji je sebi lepo otvorio prostor, pogodio drugi ugao i matirao nemoćnog Kurtou. To je inače prvi pogodak Arnautovića u dresu Vest Hema od kako je letos stigao iz Stouka.

Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je očekivano preuzeo inicijativu posle primljenog gola, Azar je ponovo bio najopasniji, ali je Dejvid Mojes dobro postavio odbranu.

Belgijanac je opasno šutirao sredinom prvog poluvremena, a Morata je za malo zakasnio da postavi nogu i savlada Adrijana.

Antonio Konte je već na poluvremenu krenuo u totalnu ofanzivu, uveo je Pedra umesto Bakajoka, a ubrzo i Mozesa umesto Alonsa.

Čelsi je saterao domaće u šesnaesterac, ali je teško dolazio do pravih prilika. Najbolju je propustio Alvaro Morata i to tek desetak minuta pre kraja kada je šutirao pored stative sa nekih desetak metara.

Potom je Azar imao odličnu priliku, posle povratne Morate šutirao je slabijom levom preko gola.

Dejvid Mojes je zatvorio sve prilaze golu, u finišu je uveo Sakoa i Ajua, i uspeo da sačuva prednost za veliku pobedu.

Čelsi je propustio priliku da se približi Junajtedu i Sitiju koji se u nedelju sastajuu gradskom derbiju. Čelsi je ostao treći sa 32 boda, dok je Vest Hem pobegao sa dna, ali je i dalje u zoni ispadanja sa 13 bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arnautović srušio Čelsi

Izvor: N1 televizija, 09.Dec.2017

Fudbaleri Vest Hema prekinuli su seriju od osam mečeva bez poraza i u londonskom obračunu 16. kola Premijer lige pobedili su Čelsi sa 1:0 golom Marka Arnautovića...Austrijski reprezentativac srpskog porekla je odlučio utakmicu pogotkom već u 6. minutu, prvim u prvenstvu od letošnjeg dolaska iz...

Nastavak na N1 televizija...

Konteu ne ide u gradskim derbijima

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2017

Više od polovine poraza u Premijer ligi menadžer Čelsija je doživeo od klubova iz Londona...Današnji poraz od Vest Hema na Olimpijskom stadionu u Londonu na premijeri 16. kola Premijer lige bio je ukupno deveti prvenstveni Antoniju Konteu od kako je preuzeo kormilo Čelsija...Zanimljivo, od tih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.