Modrić pauzira do kraja godine

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić pauzira do kraja godine

Trener Karlo Anćeloti je ostao bez važnog šrafa na određeni period, najverovatnije do kraja godine. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić se povredio protiv Italije, zbog čega je napustio igru u prvom poluvremenu, a prve prognoze glase da ga čeka duža pauza.

- Povreda nije naivna. Izgleda mi kao da će Luka morati da pauzira šest do osam nedelja - potvrdio je za hrvatske medije doktor "kockastih" Boris Neme.

Modrić će obaviti dodatne preglede po povratku u klub kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << će biti poznata jasnija slika o njegovoj povredi i vremenu odsustva sa terena.

Povreda Modrića, koga je u 26. minutu presekao bol u kvadricepsu, dovodi u pitanje njegovo igranje za Real u meču Svetskog klupskog prvenstva protiv boljeg iz duela Kruz Azul - Vestern Sidnej Vonderers, 16. decembra.

(Foto: Beta/AP/

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.