Mođi tvrdi, Milan uskoro dobija veliko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mođi tvrdi, Milan uskoro dobija veliko pojačanje!

Argentinac je bio na pragu transfera ovog leta, ali kod komšija.

Lućiano Mođi je ostao upamćen kao čovek koji je završavao poslove za Juventus "iza scena" tokom već famoznog Kalčopolija. Posle velikog skandala nekadašnja alfa i omega po pitanju transfera nema neku ulogu u italijanskom fudbalu, ali tamošnji mediji ne propuštaju da izvuku neku izjavu od njega.

Najnovija informacija se tiče Milana, Mođi tvrdi da će Rodrigo de Paul uskoro obući boje "rosonera".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"On je trebao da potpiše za njih na početku šampionata, ali zbog hiljadu razloga je to propalo. Ipak Milan ga i dalje drži na oku, sigurno će otići tamo. On je pravi kalibar za rosonere", izjavio je Mođi za italijanske medije.

Argentinac je pre nekoliko nedelja potpisao novi produžetak ugovora sa Udinezeom, saradnja sa "zebretama" mu ističe tek za pet godina. Za De Paula se pored Milana itekako interesovao i Inter.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.