Mođi: Maradona je uvek bio bolestan u vreme treninga

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mođi: Maradona je uvek bio bolestan u vreme treninga

Kontroverzni Lučijano Mođi otkrio je da je Dijego Maradona imao naviku da propušta treninge dok je igrao u Napoliju.

Mođi je kao sportski direktor Napolija doveo Maradonu na stadionu San Paolo iz Barselone 1984. godine.

"On se uvek u vreme treninga osećao bolesno. Deset minuta pre početka njegov agent bi nazvao i rekao da se Dijego oseća loše i da ne može da trenira. Jednom se to dogodilo dva dana za redom, prvo je zvao agent, a onda i njegova žena", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mođi.

Kontroverzni bivši direktor Juventusa rekao je da je taj slučaj koštao Maradonu nastupa na evropskoj utakmici.

"Sledećeg dana je trebalo da igramo u Evropi i otišao sam do njegove kuće i rekao mu da neće igrati ako ne bude trenirao. Dijego je tada rekao da će odraditi trening po noći, pa sam ostavio otključanu kapiju trening centra, međutim, rekli su mi da niko nije dolazio. Dijego se u sredu pojavio u svlačionici i spremao za utakmicu, međutim, rekao sam mu da može samo da ode na tribine", otkrio je Mođi.

Maradona je sa Napolijem osvojio dve šampionske titule, kup Italije, kup UEFA i Superkup Italije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mođi optužuje Maradonu

Izvor: RTS, 10.Jun.2011

Malo je onih koji su ostali ravnodušni gledajući genijalnog Argentinca na zelenom tepihu. Verovatno najbolji igrač svih vremena nije poseban samo zbog svog umeća, već i zbog kontroverznog ponašanja van terena. Poslednji u nizu koji je izneo svoje viđenje je i Lučijano Mođi, koji je obelodanio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.