Mnogi mu se smeju, ali Junajted ga ne da!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi mu se smeju, ali Junajted ga ne da!

Požrtvovani defanzivac produžio je ugovor sa "crvenim đavolima" do leta 2023.

Fil Džons svojom pojavom i stilom igre podseća na neka prošla vremena, kada su simboli premijerligaških klubova bili britanski igrači, kada je lopta više bila u vazduhu nego na travi i kada su se dobar trk i uklizavanje cenili više nego 20 "vezanih" pasova.

Utisak je da bi njegova prirodna sredina bio engleski Čempionšip ili neka još niža liga, ali Džons je za to ipak previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobar i previše jak.

Da nije, ne bi igrao za Mančester junajted osmu sezonu zaredom, sa tendencijom da ta brojka "debelo" premaši i desetku, s obzirom na to da je u petak saopšteno da je stameni defanzivac potpisao novi ugovor, do leta 2023. godine, sa opcijom produžetka za još 12 meseci.

"Oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor. Mančester junajted je poslednjih osam godina značajan deo mog života i volim sve što je vezano za ovaj klub. Uzbuđen sam zbog izazova koji su pred nama, a Oleu (menadžeru ekipe, Solskjeru) i trenerima želeo bih da se zahvalim na kontinuiranoj podršci mom igračkom razvoju", poručio je Džons (26), koji je iz Blekburna doveden kada je imao samo 19 godina.

Otkako je Solskjer na klupi "crvenih đavola" nasledio Žozea Murinja, Džons je odigrao svih 10 utakmica, u kojima je bilans ekipe devet pobeda i jedan remi.

"Fil zna šta je potrebno da bi igrao za Junajted. Osvojio je Premijer ligu, FA kup i Ligu Evrope, jedan je od igrača sa najvećim stažom u klubu, a uskoro puni 27 godina, što znači da ulazi u najbolje godine za jednog centralnog odbrambenog igrača", ocenio je norveški stručnjak.

Džons je u karijeri pokrivao više pozicija, uključujući desnog beka i zadnjeg veznog.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.