Mladi veterpolisti Srbije prvaci Evrope

Izvor: Vostok.rs, 25.Sep.2022, 21:39

Mladi veterpolisti Srbije prvaci Evrope

Srpski omladinci su i u finalnom meču sa Špancima nastavili sa odličnom igrom zahvaljujući kojoj su poveli od samog starta, a potom u vrlo ravmopravnom duelu uspevali da održe minimalnu prednost za konačnu pobedu. Posle serije pobeda u odlučujućim duelima protiv Grčke, Italije i Mađarske selekcija Srbije je pokazala kvalitet i u duelu sa Špancima koji su u polufinalu nadigrali Grčku sa 12:11. Srbija pobedila Španiju 9:8 u finalu EP za igrače do 19 godina. Bravo Srbija !!! pic.twitter.com/KCMC1Y5t5b
— Water Polo Serbia (@WaterpoloSerbia) September 25, 2022 Nikola Kojić i Aleksandar Kovačević bili su najefikasniji u ekipi Srbije sa po dva gola. Bronzanu medalju osvojila je Mađarska pobedom u meču za treće mesto protiv Grčke sa 10:7. Mladoj selekciji vaterpolista Srbije je u ovoj sezoni ovo treće, najsjanije, odličje na međunarodnim takmičenjima.  
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.