Mladenović: Pogodile me nesportske emocije

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 10:55

Mladenović: Pogodile me nesportske emocije

Srpski reprezentativac Filip Mladenović oglasio se prvi put nakon haosa koji je napravio u finalu Kupa Poljske.

Nakon penal serije i pobede protiv Rakova, fudbaler varšavske Legije otrčao je do protivničkih igrača i provocirao ih.

Oni su odgovorili tako što su počeli da ga jure, pa je Mladenović udario dvojicu igrača Rakova.

Ubrzo nakon toga je Mladenović kažnjen sa tri meseca suspenzije, čime je za njega sezona završena, a moraće i da plati iznos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 26.000 evra.

Mladenović se ovim povodom oglasio na Instagramu i uputio izvinjenje zbog svoje reakcije.

"Finale kupa Poljske bio je meč pun emocija i drame. Nažalost, i one nesportske koje su me pogodile. Izvinjavam se zbog svog ponašanja igračima, posebno Marćinu Čebuli, Viktoru Dlugošu i Žoanu Karlosu, kao i ekipi Rakova iz Čestohove. Uključujući trenera Mareka Papšuna. Znam da je moje ponašanje bilo neprihvatljivo. Nijedan sportista ne bi trebalo da se tako ponaša. Takođe se izvinjavam igračima mog tima, mom osoblju i navijačima zbog nedostojnog predstavljanja boja Legije Varšave", napisao je Mladenović i zaključio:

"O ovoj temi više neću javno govoriti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.