Mkitarijan: Tuhel me je ubedio da ostanem u Borusiji

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mkitarijan: Tuhel me je ubedio da ostanem u Borusiji

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Henrik Mkitarijan izjavio je da je najveći uticaj na njegov ostanak u timu imao novoizabrani trener Tomas Tuhel, kao i da želi da navijače učini ponosnim.

Jermenski fudbaler je prema pisanju nemačkih medija bio blizu prelaska u Liverpul, ipak odlučio se da i naredne sezone nosi dres „milionera".

„Želim samo da gledam napred i volim da igram ovde, samo to se računa. Tačno je da je Tuhel imao uticaja na moj ostanak, ali na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je to bila moja odluka. Hoću da svima dokažem da sam dobar igrač, a navijače učinim ponosnim. Bilo je važno za mene što su i ostali igrači odlučili da ostanu i tim se nije raspao uprkos teškoj sezoni. Ovo je veliki tim i učinićemo sve da izađemo iz ove situacije što pre", izjavio je 26-godišnji fudbaler za Bild.

Za Borusiju je do sada zabeležio 59 nastupa i 12 puta se upisao u listu strelaca, dok je za reprezentaciju Jermenije nastupao 52 puta i postigao 16 golova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.