Mitrović tražena roba: Bijelsa želi da dovede srpskog napadača u Olimpik

Izvor: Sportal.rs, 24.Feb.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović tražena roba: Bijelsa želi da dovede srpskog napadača u Olimpik

Srpski napadač Aleksandar Mitrović tražena je roba i gotovo izvesno će napustiti Anderleht u letnjem prelaznom roku.

Posle engleskih klubova, pre svega Svonsija, sada su i Francuzi bacili oko na talentovanog napadača, to jest Olimpik iz Marseja.

Trener Marselo Bijelsa želi da pojača konkurenciju u napadu, pogotovo što je izvesno da će Žinjak napustiti klub, pošto ne želi da produži ugovor sa klubom sa "Velodroma".

Tako bi naredne sezone u Marseju mogao da igra tandem napadača iz belgijskog prvenstva, pošto je u timu od prošle sezone bivši šoc Standarda Miču Bačuaj.

(Foto: Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

SPISAK ZAINTERESOVANIH SVE DUŽI: Bivšeg napadača Partizana sada želi i Marsej!

Izvor: HotSport.rs, 24.Feb.2015

Posle Borusije Dortmund, Arsenala, Liverpula i mnogih drugih klubova koji su se spominjali kao naredni tim Aleksandra Mitrovića, još jedan zainteresovani klub je Olimpik iz Marseja.. . Aleksandar Mitrović iz kola u kolo rešeta mreže u šampionatu Belgije, što ga preporučuje mnogim klubovima širom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.