Mitrović strelac u trijumfu Njukasla nad Noričem

Izvor: RTS, 18.Okt.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović strelac u trijumfu Njukasla nad Noričem

Fudbaleri Njukasla savladali su na domaćem terenu ekipu Noriča sa 6:2 i prvom pobedom nakon tri remija i pet poraza pobegao sa začelja tabele u Premijer ligi.

Dva tima priuštila su ispunjenom gledalištu na Sent Džejms Parku pravu fudbalku poslasticu.
Igralo se obostrano otvoreno, stvoreno je mnogo povoljnih šansi uz čak osam pogodaka, a u strelce se upisao i srpski napadač Aleksandar Mitrović, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je postigao četvrti gol za popularne "svrake".
Mitrović je na asistenciju Sisokoa efektno prihvatio loptu grudima, a potom šnažnim udarcem savladao protivničkog golmana, što je bio njegov drugi gol u Premijer ligi.
Junak susreta bio je četvorostruki strelac, holandski internacionalac Georginio Vajnaldum.
Njukasl - Norič 6:2 (Vajnaldum 14, 26, 66, 85, Perez 33, Mitrović 64 - Mbokani 20, Redmond 34)
Odigrano u subotu: Čelsi - Aston Vila 2:0, Kristal Palas - Vest Hem 1:3, Everton - Mančester Junajted 0:3, Mančester Siti - Bornmut 5:1, Sautempton - Lester 2:2, Totenhem - Liverpul 0:0, Votford - Arsenal 0:3, Vest Bromvič Albion - Sanderlend 1:0.
U poslednjoj utakmici 9. kola sutra se sastaju Svonsi i Stouk.
Tabela: Mančester Siti 21 bod, Arsenal i Mančester Junajted po 19, Vesthem 17, Lester 16, Kristal Palas 15, Totenhem 14, Sautempton, Everton i Liverpul po 13, itd.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mitre, kakva te to 'droga' spopala...?

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2015, 09:50

Malo šale nije na odmet....Svrake su zabeležile ubedljivu pobedu, Mitrović se još jednom upisao u strelce na utakmici u kojoj je u prvi plan iskočio Vijnaldum...Srpski strelac je pohvalio svog kolegu, odao mu priznanje na fantastičnoj partiji....."Bio je magičan. Tek će da postiže golove. Mnogo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.