Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović doneo pobedu Srbiji u Crnoj Gori

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas Crnu Goru u Podgorici sa 2:0, u trećem kolu Grupe četiri Lige nacija "C".

Strelac je bio Aleksandar Mitrović u 18. iz penala i 81. minutu. On sada ima četiri postignuta pogotka u Ligi nacija.

Srbija posle tri kola Grupe četiri Lige C vodi na tabeli sa sedam bodova, dva više od Rumunije, tri od Crne Gore, a sedam od Litvanije.

Utakmica u Podgorici prošla je bez velikih prilika, a Srbija je rano povela >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << iz penala koji je skrivio desni bek Crvene zvezde Filip Stojković posle prekršaja nad klupskim saigračem Milanom Rodićem.

Mitrović je pred kraj potvrdio pobedu golom posle kontranapada i loše reakcije odbrane crnogorskog tima.

Za reprezentaciju Srbije je debitovao Branko Jovičić, koji je u 72. minutu zamenio Sašu Lukića, jednog od najslabijih pojedinaca na utakmici.

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković isključen je u drugom poluvremenu zbog prigovora.

Utakmica je igrana pred punim stadionom, a srpskih navijača je bilo nekoliko stotina. Nije bilo incidenata.

Naredni rival reprezentaciji Srbije biće Rumunija, u nedelju od 15.00 u Bukureštu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.