Mitrović: Nestvarno, nema mnogo lepših priznanja

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 23:12

Mitrović: Nestvarno, nema mnogo lepših priznanja

Košarkaš Srbije Luka Mitrović prokomentarisao je činjenicu da je bio kapiten nacionalnog tima u meču sa Finskom.

Tim Svetislava Pešića su slavili u Beogradu rezultatom 77:61 u prvom kolu kvalifikacija za Evrobasket.

"Još uvek nestvarno. Navikavam se na to zvanje, ali je jako lepo. Prelepo je, nema mnogo lepših priznanja u karijeri od nečega takvog", rekao je Mitrović i dodao:

"Znali smo da će biti jako težak meč. Finci nisu zvučni na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << papiru, ali igraju agresivno, od samog starta, iznenadili su nas. Došli su da se 'pobiju', u nekim delovima su uspeli. Pogađali su iz tranzicije. Kad smo smirili igru, odigrali pametnije u napadu, ostavili smo im manje prostora za tu tranziciju i lake poene".

Pionir je bio jako dobro popunjen, a nije izostala podrška ni onih najmlađih.

"Prelepa slika. Ovi momci, koji su letos osvojili srebro, zaslužni su za ovako pun Pionir. Bilo je prelepo igrati, toliko dece. Izuzetno lepa košarkaška atmosfera", kazao je Mitrović.

Srbija za tri dana gostuje Gruziji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.