Mitrović: Još nije gotovo, ima nade za opstanak

Izvor: RTS, 04.Apr.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Još nije gotovo, ima nade za opstanak

Aleksandar Mitrović je poručio da Njukasl još nije ispao iz Premijer lige i da ekipa mora da se bori u preostalih sedam utakmica.

"Najbolji način da se borimo jesu pobede. Očekuje nas teško gostovanje u Sautemptonu, biće teško, ali moramo da ostanemo jaki i da verujemo, pobeđujemo i čekamo greške konkurenata. Ali, ako želimo bolje od ovoga, nikako ne bismo smeli da primamo golove kao protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Noriča prošlog vikenda", izjavio je Mitrović, dvostruki strelac na tom meču, za klupsku televiziju.
Njukasl se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu, Sanderlend mu beži dva, a Norič, prvi koji je u bezbednoj zoni, četiri boda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.