Mitrović: Dokazaću da imam kvalitet za Premijer ligu

Izvor: BKTV News, 16.Avg.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Dokazaću da imam kvalitet za Premijer ligu

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović izjavio je danas da je uveren kako će dresu Fulama dokazati da ima kvalitet za Premijer ligu.

"Želim da pokažem svima da mogu da igram u najačoj ligi na svetu i da postižem golove. Gol je uvek poseban osećaj i uvek želim više i više. Znam da će biti teško, liga je mnogo kvalitetnija od Čempionšipa, ali znam da imam sposobnost i kvalitet" rekao je on za britanske medije.

Srpski reprezentativac je prošle sezone kao pozajmljen >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << igrač Njukasla na 17 utakmica bio 12 puta strelac i doprineo povratku Fulama u elitno društo.

Londonski klub je nakon toga otkupio njegov ugovor za 23 milona evra.

Mitrović je još igrao za Anderleht i Partizan, a za reprezentaciju Srbije na 40 utakmica postigao je 17 golova.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.