Mitrov dar-mar, lider je razbijen! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrov dar-mar, lider je razbijen! (video)

Srpski napadač postigao je sjajan gol u derbiju 34. kola engleskog Čempionšipa.

Fudbaleri Fulama dočekali su lidera na tabeli, ekipu Vulverhemtona, a nakon 70. minuta igre ekipa Slaviše Jokanovića vodi sa 2:0 zahvaljujući srpskom napadaču Aleksandru Mitroviću.

On je učestvovao i kod prvog gola, Radi je odbranio njegov udarac, ali je odbitak pokupio Rajan Sesenjon i doneo prednost ekipi sa "Krejven Kotidža".

Taj gol pogledajte OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
U nastavku je Mitrović u par navrata pokazao da je jako raspoložen, a u 70. minutu je postigao i sjajan gol za 2:0.

Odlično je sačuvao loptu pored dvojice čuvara na ivici kaznenog prostora rivala, namestio se na desnu nogu i raspalio u bliži ugao, Radi je bio nemoćan.

Njegov sjajan gol, drugi u dresu Fulama, pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Hladno" u Bazelu, nikad "toplije" u Bernu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2018

Fudbaleri Jang Bojsa učvrstili su se na vrhu tabele švajcarske Super Lige...Jang Bojs je pred svojom publikom u švajcarskoj prestonici savladao ekipu Siona sa 1:0 (0:0)...Gol odluke pao je na samom startu drugog dela igre, kada je već u prvom minutu nastavka Giljem Oro nastavio svoju seriju i doneo...

Nastavak na Sportske.net...

Odbrana Arsenala se uspavala, Kun ih kaznio majstorijom - Siti maršira ka prvom trofeju! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018, 19:17

U okviru finala Liga Kupa, sastali su se Arsenal i Mančester Siti..."Građani" su minule nedelje ispali iz FA Kupa od Vigana, već danas igraju finale Liga Kupa sa Arsenalom...Nakon 19 minuta igre na "Vembliju", ekipa Pepa Gvardile vodi...Klaudio Bravo je ispucao loptu iz svog kaznenog prostora, ona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.