Mitro održava vatru, treći gol zaredom! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitro održava vatru, treći gol zaredom! (video)

Srpski reprezentativac vlada Čempionšipom.

Fulam igra četvrto kolo Čempionšipa. Na "Krejven Kotidžu" gostuje Milvol, ali biće to teški kraj uspešne serije gostiju od tri utakmica bez poraza.

Domaćini vode tri nula pola sata pred kraj meča. U prvom poluvremenu su se upisali Kavaliero i Knokert da bi u 56. minutu drugog poluvremena svoju seriju golova nastavio i Aleksandar Mitrović.

Napadač Fulama je postigao svoji treći gol zaredom, ovog puta iz penala koji je načinjen na njemu, što će izvesno osigurati treću pobedu "kotidžera" u Čempionšipu.

Gol možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FULAM GAZI U ČEMPIONŠIPU MitroGOL nastavlja da rešeta mreže

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019

Kad Aleksandar Mitrović igra na nivou i Fulam gazi. Ovoga puta “stradao” je Milvol (4:0). U velikoj pobedi, ubedljivoj, dovoljnoj da Fulam izbije na treće mesto Čempionšipa, strelac je bio i MitroGOL.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,70 na igru 0-2 u meču Partizan – Molde u plej-ofu za LE.. Srpski...

Nastavak na 011vodič.com...

Mitar, Mitar, Mitar! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2019

Četvrta utakmica – treća pobeda Fulama! Poraz od Barnslija na otvaranju sezone definitivno je bio posledica nedovoljne takmičarske spremnosti, ali je ubrzo usledila eksolozija prošlogodišnjeg učesnika Premijer lige u kojoj je postigao osam, a primio samo jedan gol. Fulam je na Krejven Kotidžu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.