Misterija se nastavlja  Durent propušta 4. utakmicu

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misterija se nastavlja " Durent propušta 4. utakmicu

Golden Stejt Voriorsi nastaviće put ka odbrani titule NBA lige bez Kevina Durenta.

Durent se povredio tokom serije četvrtfinala Zapada i od tada nije bio na parketu, zbog navodne povrede lista koja je trebalo da ga udalji sa terena ne više od dve nedelje.

Isti slučaj biće i u četvrtoj utakmici velikog finala protiv Toronta, u koju tim iz Kanade ulazi sa prednošću od 2-1 u seriji.

To je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i trener Voriorsa Stiv Ker.

"Doktori kažu da nije spreman. Nije spreman ni za basket na treningu... Sledeći korak je da izađe na teren (na treningu), ali videćemo", izjavio je Ker.

Što se tiče Kleja Tompsona, koji je propustio treću utakmicu u kojoj su Voriorsi poraženi na domaćem terenu, šampioni su dobili dobre vesti.

"Poenta (njegovog odsustva) je bila ta da se ne rizikuje sa povredom, kako se ne bi povredio i završio sezonu. Doneli smo tu odluku i zadovoljni smo njome, jer se Klejovo stanje poboljšalo u prethodna dva dana. Ima još par dana da se oporavi i nadamo se da će biti spreman u petak", istakao je Ker.

Četvrta utakmica igra se u subotu od 3 ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Voriorsi u velikom problemu!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019

Toronto je vratio brejk, može li do prstena na svom parketu?..Golden Stejt je sinoć doživeo poraz na svom parketu od Toronto Reptorsa, pa je tako ekipa iz Kanade vratila brejk i povela sa 2:1 u seriji...Imaće šansu da u četvrtoj utakmici stignu do prve "meč-lopte", a te šanse su od danas dodatno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.