Mirotić se oprostio od Barse: Oni su doneli takvu odluku

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 14:18

Mirotić se oprostio od Barse: Oni su doneli takvu odluku

Nikola Mirotić je otkrio da je u Madridu odigrao svoju poslednju utakmicu u dresu Barselone.

Barselona je osvojila novu titulu u Endesa ligi, tako što je sa 3:0 finalnoj seriji savladala ekipu Real Madrida.

Mirotić je još ranije pričao da on sledeće sezone neće igrati za ekipu iz Katalonije.

"Ništa se nije promenilo“, rekao je Mirotić za Mundo Deportivo i dodao:

"Ovo je bila moja poslednja utakmica, ljudi i klub to znaju. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su doneli takvu odluku i mi se od nje nećemo vraćati. Znao sam da će to biti moja poslednja utakmica da pobedimo danas i sada je vreme da budemo srećni i da se zabavljamo zajedno. "Pobeda 3-0 protiv Real Madrida je velika stvar, oni su šampioni Evrope i sjajan tim."

Nikola Mirotić je četiri godine nosio dres Barselone i za to vreme je osvojio dva puta Endesa ligu, dok nije uspeo da osvoji Evroligu.

"Videli smo šta se stvorilo za ove četiri godine, veza između navijača i mene je veoma jaka i niko je ne može prekinuti. Niko više ne zaslužuje ovo prvenstvo od ovih navijača i ovog kluba”, zaključio je Mirotić i izabran za najboljeg igrača finala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.