Izvor: RTS, 21.Okt.2020, 13:42

Mirotić se oporavio od koronavirusa, povratak možda protiv Reala

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić oporavio se od koronavirusa i odradio je prvi trening posle 13. oktobra, kada je saopštio da je dobio pozitivan nalaz. Mirotić se posle karantina sinoć prvi put pojavio u javnosti.
Krilni centar pokušaće da bude u konkurenciji za duel u Evroligi protiv Real Madrida u petak, ali trener Šarunas Jasikevičijus još nije siguran da li će izaći na parket.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Moram da vidim u kakvom je fizičkom stanju. Imamo još dva dana, videćemo kako se oseća na treningu.", rekao je Jasikevičijus za TV Movistar.
Mirotić je sinoć bio uz ekipu na susretu sa San Sebastijanom u španskom prvenstvu, ali nije bio u protokolu i to je bilo njegovo prvo pojavljivanje posle karantina.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MIROTIĆ SE OPORAVIO OD KORONA VIRUSA: As Barselone se vraća za duel protiv Reala?

Izvor: Kurir, 21.Okt.2020

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić oporavio se od korona virusa i odradio je prvi trening posle 13. oktobra, kada je saopštio da je dobio pozitivan nalaz.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.