Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 11:15

Mirančuk: Kod Nikolića smo svi krenuli od nule

„Konkurencija zbog toga raste“, kaže as Lokomotive

Dok je njegov rođeni brat Aleksej Mirančuk proglašen za najboljeg igrača meseca u prvenstvu Rusije, Anton Mirančuk se polako vraća u formu, posle duge pauze zbog povrede.

Tim povodom Anton je pričao za tamošnje medije, a jedna od tema je bila i rad sa novim trenerom Markom Nikolićem. Bio je i srpski stručnjak u konkurenciji za nagradu Trener meseca, ali je dobio Sergej Semak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je imao sve tri pobede u junu, dok je Nikolić imao dve pobede i remi.

Mirančuk je dobio pitanje da prokomentariše rad sa Nikolićem, a njegov odgovor ostao je u velikoj meri uzdržan. Jasno je, još je rano za neke velike ocene.

Generalno, novi trener kad god dođe, nosi sa sobom neke promene. Tako sada kod Nikolića svi imamo istu startnu poziciju, svi smo isti i imamo priliku da se dokazujemo. Nema veze da li je pre njegovog dolaska neko igrao više ili manje, svi smo krenuli od nule. I to je dobra stvar, konkurencija raste i tera te napred. Što se tiče igre, za sada je doneo samo neke manje korekcije što se tiče taktike“, rekao je Mirančuk.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Navijači Lokomotive i dalje bojkotuju utakmice, ljuti zbog smene Jurija Sjomina. Neki su napali Mirančuka što nije digao glas kada je smenjivan legendarni stručnjak.

Navijači imaju pravo na svoje mišljenje, niko im na tome ne zamera. Mi igrači imamo svoje obaveze: da izađemo na teren, pokažemo dobru igru i donesemo rezultat. Zašto se nisam pobunio zbog Sjomina? Ja sam fudbaler, nisam predsednik, nisam direktor, niti mogu nekog da postavim za trenera, niti mogu da ga smenim“, uzvratio je Anton Mirančuk.

Lokomotiva danas u Moskvi dočekuje Soči.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.