Miočić spreman za Kormijea: Vratiću ono što mi pripada

Izvor: B92, 04.Maj.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miočić spreman za Kormijea: Vratiću ono što mi pripada

Nekadašnji UFC šampion teške kategorije Stipe Miočić imao je kratku poruku za svog nekadašnjeg prijatelja i aktuelnog prvaka Danijela Kormijea.

Ni Sigano, ni Brok Lesnar ni Frensis Nganu, novi protivnik Danijela Kormijea je Stipe Miočić koji je dočekao svoju priliku nakon što mu je prošle godine nokautom u prvoj rundi pojas oduzeo američki borac.

Stipe se nije mirio s gubitkom pojasa, tražio je priliku za revanš putem društvenih mreža, a izgledalo je kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od toga neće biti ništa pošto je najglasnija priča bila da će Di Si za kraj imati borbu sa Brokom Lesnarom.

Međutim, kako je Dejna Vajt, prvi čovek UFC–a to na svom Tviter profilu rekao kako je Brok Lesnar završio karijeru, a Ariel Hervani, novinar specijalizovan za UFC potvrdio je da nas čeka okršaj Danijela Kormijea i Stipea Miočića.

"Spreman sam i vratiću ono što mi pripada", kratko je za ESPN poručio Stipe Miočić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.