Miočić ima puno problema, možda je završio karijeru

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Miočić ima puno problema, možda je završio karijeru"

Ugledni američki novinar Džo Rogan rekao je u svom podkastu da postoji šansa da je MMA borac Stipe Miočić završio karijeru.

U javnosti postoji određena doza zabrinutosti kada se radi o zdravlju Stipe Miočića, pošto ga muči povreda oka.

Svetski šampion UFC teške kategorije imao je i operaciju i zbog toga se sve više odlaže borba sa Danijelom Kormijeom, a potajno se priča i o borbi sa Džonom Džonsom.

"Stipe trenutno ima puno problema i postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šansa da završi karijeru. Ne želim previše da pričam o njegovoj povredi pošto to ne radi ni on, ali da može da se bori već bi to uradio. UFC bi već ugovorio revanš sa Kormijeom, a verovatno bismo uveliko pričali o borbi sa Džonom Džonsom", otkrio je Džo Rogan u svom podcastu.

Njegov gost ovoga puta bio je Edi Bravo, a upravo su se posle ove poslednje rečenice dotakli Džona Džonsa i njegovog "izleta" u tešku kategoriju.

"Voleo bih to da vidim. Verujem da bi se Džons mnogo ozbiljnije spremao za Miočića ili Nganua nego za nekoga iz svoje kategorije", poručio je Rogan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.