Minjole nezadovoljan nastupom protiv Mančester sitija

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Dec.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minjole nezadovoljan nastupom protiv Mančester sitija

Golman Liverpula Simon Minjole rekao je da nije zadovoljan kako je branio protiv Mančester sitija (1:2), ali da ne razmišlja o tome nego se sprema za naredne mečeve.
Liverpul je izgubio na gostovanju od Mančester sitija sa 1:2 u utakmici 18. kola Premijer lige.
– Da, morao sam sinoć bolje da branim. Ali, ne razmišljam o tome nego se spremam sa naredne utakmice. Odlično smo odigrali drugo poluvreme i pokazali smo našu snagu. Imali smo šanse za izjednačenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a možda i za pobedu – rekao je Minjole britanskim medijima.
Liverpul je trenutno četvrti na tabeli engleskog prvenstva sa 36 osvojenih bodova, tri manje od prvoplasiranog Arsenala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minjole: Morao sam bolje da branim

Izvor: B92, 27.Dec.2013

Golman Liverpula Simon Minjole nije zadovoljan kako je branio u porazu od Mančester Sitija (2:1), ali da ne razmišlja o tome nego se sprema za naredne mečeve...Liverpul je izgubio na gostovanju na Etihadu, a Belgijanac je posebno loše reagovao kod drugog gola koji je šutem po sredini postigao Alvaro...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.