Ministar odbrane s predstavnicima namenske industrije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar odbrane s predstavnicima namenske industrije

Ministar odbrane Srbije Zoran Đorđević razgovarao je danas s direktorima i predstavnicima sindikata preduzeća iz grupacije Odbrambena industrije Srbije o poslovanju tih kompanija u prošloj godini i o njihovim planovima za 2017. godinu.

Ministarstvo odbrane je saopštilo da je ministar Đorđević tokom razgovora istakao da je namenska industrija "zamajac srpske ekonomije, odnosno potencijal u kojem se svako ulaganje višestruko vraća".

"Ideja je da dobit koju su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ostvarila preduzeća iz ove grupacije, uložimo u investicije, ali da i mi, kao država, pokušamo da imamo što više investicija. Želimo da vaša preduzeća imaju što veću proizvodnju i što veću dobit", kazao je ministar.

Đorđević je pozvao predstavnike namenske industrije da posebnu pažnju obrate na bezbednost radnika, koja je, kako je naveo, "na prvom mestu".

Pored zbirne analize poslovanja za 2016. godinu i inicijalnih planova za 2017. godinu, ministar je s predstavnicima namenske industrije razmotrio i probleme preduzeća te grupacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đorđević: Namenska industrija zamajac ekonomije

Izvor: Blic, 17.Feb.2017

Ministar odbrane Zoran Đorđević izjavio je danas da namenska industrija naše zemlje predstavlja zamajac ekonomije Srbije, odnosno potencijal u kome se svako ulaganje višestruko vraća...Ministar je to rekao tokom sastanka sa direktorima i predstavnicima sindikalnih organizacija preduzeća iz grupacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.