Ministar na treningu srpskih kajakaša i kajakašica

Izvor: B92, 05.Jun.2020, 12:41

Ministar na treningu srpskih kajakaša i kajakašica

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je kajakaše i kajakašice, koji su počeli sa pripremama za predstojeća takmičenja.

Kajakašicu Milicu Starović i kajakaša Strahinju Stefanovića očekuje veliki izazov, pošto su obezbedili učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Drago mi je da su se kajakaši vratili punom kapacitetu treninga, tu smo da ih podržimo u svakom smislu. Uslovi koje imaju naši kajakaši danas su izjednačeni sa uslovima koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju sve njihove kolege u svetu i na to jesmo ponosni. Uz njihovu ovaku ogromnu energiju i rešenost i uz našu podršku siguran sam da ćemo pobediti sve tragove vremena iza nas i spremno ući u nove izazove", istakao je ministar Udovičić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministar Udovičić na treningu srpskih kajakaša i kajakašica

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020

Počeli su sa pripremama...Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas naše kajakaše i kajakašice na treningu, koji su počeli sa pripremama za predstojeća takmičenja...- Drago mi je da su se kajakaši vratili punom kapacitetu treninga, tu smo da ih podržimo u svakom smislu. Uslovi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.