Ministar Udovičić čestitao Vuleti na zlatu

Izvor: B92, 18.Avg.2022, 22:54

Ministar Udovičić čestitao Vuleti na zlatu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Ivani Vuleti osvajanje zlatne medalje u skoku udalj na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Vuleta je do zlatnog odličja stigla skokom od 7,06 metara.

“Još jednom zlatni skok naše kraljice za ponos cele srbije - Ivana Vuleta je Evropska šampionka! Neprikosnoveno, uspeh se piše tvojim imenom! Ti si inspiracija, motiv i dokaz da istrajnost, rešenost, odlučnost, predanost i želja uvek pobeđuju! Čestitke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tebi, tvom stručnom štabu i Srpskom atletskom savezu na uspehu zbog koga je Srbija još jednom skočila do evropskog neba na kome se vijori naša trobojka!”, stoji u čestitki ministra Udovičića.

Srpskoj atletičarki ovo je drugo zlato na evropskim prvenstvima na otvorenom nakon pobede 2016. godine u Amsterdamu, a uz to ima i srebro iz Ciriha 2014.

U finalu je bila i naša Milica Gardašević, koja je završila sedmoplasirana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BRAVO, IVANA! IDEMO NA NOVA ZLATA!" Vučić čestitao srpskoj atletičarki na osvojenoj medalji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskoj atletičarki Ivani Vuleti na osvojenoj zlatnoj medalji na prvenstvu u Minhenu...- Draga Ivana, od srca Vam čestitam osvojeno evropsko zlato, kojim se Srbija ponovo upisala u sam vrh atletskog sporta! Hvala Vam što ste i ovom medaljom podigli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"HVALA VAM ŠTO PREDSTAVLJATE SRBIJU NA NAJLEPŠI NAČIN" Premijerka Brnabić čestitala Ivani Vuleti

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 00:00

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je najboljoj srpskoj atletičarki Ivani Vuleti osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Minhenu...Bravo Ivana Spanović! Čestitam Vam od srca osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Hvala Vam što predstavljate Srbiju u svetu na najlepši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.