Minimalna pobeda - Argentincima bolje ide bez Mesija!? (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalna pobeda - Argentincima bolje ide bez Mesija!? (video)

Donekle su uspeli da poprave utisak.

Četiri dana posle iznenađujućeg poraza u prijateljskom meču protiv Venecieje (1:3), reprezentativci Argentine, ovoga puta bez Lea Mesija, gostovali su u Maroku.

Bio je to još jedan prijateljski meč, odigran je u Tandžiru, a Argentina je trijumfovala rezultatom 1:0.

U odsustvu Mesija, argentinski napad predvodili su Dibala i Martinez, ali pobedu im je doneo Anhel Korea, pogotkom u 84. minutu, posle dobre saradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Suarezom.

Iako se radilo o prijateljskoj utakmici, bilo je dosta nervoze na terenu i koškanja igrača u više navrata, a u tome su prednjačili domaći igrači.

Ipak, sve je prošlo bez ozbiljnijih incidenata, a Argentinci i pored pobede, ni ovoga puta nisu oduševili svoje navijače.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.