Milvoki izborio majstoricu protiv Bruklina (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 08:46

Milvoki izborio majstoricu protiv Bruklina (VIDEO)

Ekipa Milvokija slavila je u, za njih eliniminacionoj, šestoj utakmici polufinalne serije protiv Bruklina sa 104:89 i tako izborila sedmu i odlučujuću utakmicu za plasman u finale Istočne konferencije.

Predvođeni Janisom Adetkumbom i Krisom Midltonom, koji su kombinovano ubacili 68 poena, Baksi su i treći put odbranili domaći teren i odveli seriju u ”majstoricu” (3-3), koja će se igrati u noći između subote i nedelje u Bruklinu.

I ovaj meč obeležile su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igre u serijama, Milvoki je rano stekao dvocifrenu prednost (14 poena viška u drugom kvartalu), da bi Bruklin u nekoliko navrata i naleta stizao zaostatak, ali za razliku od četvrtog i petog meča nije imao snage za potpuni preokret.



youtube: Motion Station

”Grik frik” je meč završio sa ubačenih 30 poena i uhvaćenih 17 skokova, dok je Midlton postigao rekord karijere u plej-ofu od 38 poena, uz 10 skokova te po pet asistencija i ukradenih lopti.

Plejmejker Džru Holidej je dodao 21 poen uz osam skokova i pet asistencija, u meču u kojem je klupa Baksa postigla svega četiri poena!

Ekipa iz Viskonsina je šutirala nekarakteristično loše za tri poena (7 od 33), ali je nadigrala pritivnika u poenima iz kontranapada (26-4).

Na drugoj strani, u redovima Netsa koji su ponovo bili lišeni usluga Kajrija Irvinga, još jednom je je najistaknutiji pojedinac bio Kevin Durent.

On je posle spektakularne partije u petom meču (49 poena) ovoga puta ubacio 32 poena uz 11 skokova, dok je Džejms Harden zabeležio 16 sa podeljenih sedam asistencija.

Meč odluke igraće se u ”Barklajs centru” u Bruklinu u noći subota na nedelju od 02.30.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IGRAĆE SE SEDMI MEČ: Milvoki PREŽIVEO, zakazana MAJSTORICA u Bruklinu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021

Utakmica puna preokreta...Ekipa Milvokija slavila je u šestoj utakmici polufinalne serije Istoka protiv Bruklina sa 104:89 i tako izborila sedmu i odlučujuću utakmicu za plasman u finale Istočne konferencije. Predvođeni Janisom Adetkumbom i Krisom Midltonom, koji su kombinovano ubacili 68 poena,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.