Milutinov sjajan u novoj pobedi Olija

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinov sjajan u novoj pobedi Olija

Mladi srpski centar danas pružio svoju najbolju partiju od kako je stigao u redove šampiona Grčke.

Olimpijakos je zabeležio ubedljiv trijumf na gostovanju u Trikali rezultatom 89:69 u šestom kolu grčkog nacionalnog šampionata, a igrač utakmice bio je Nikola Milutinov.

Centar reprezentacije Srbije proveo je u igri nešto više od 16 minuta i za to vreme postigao 11 poena, imao 8 skokova i 4 blokade za ukupan undeks korisnosti 24.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Jedini efikasniji od Milutinova bio je Met Lodžeski sa 12 postignutih poena, dok su poen manje ubacili mlađani Dimitros Agravanis i Deril Strouberi.

Crveno-beli iz Pireja imaju skor od pet pobeda i jednog poraza, AEK je lider na tabeli sa svih šest trijumfa, ali će Panatinaikos imati priliku da preuzme čelo ukoliko sutra savlada Arkadikos u gostima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bivši Zvezdaš uništio Bajern!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2015

Bavarci nakon poraza od Zvezde u Evroligi dobili vruć šamar u Berlinu. Najbolji pojedinac u ekipi Saše Obradovića bio je Elmedin Kikanović...Alba je u derbiju 8. kola Beko Bundeslige bila ubedljiva protiv Bajerna i zadržala oreol nepobedivosti na domaćoj sceni...Puleni Saše Obradovića trijumfovali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.