Milutinov: Olimpijakos je moj dom

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 18:14

Milutinov: Olimpijakos je moj dom

Nikola Milutinov, novi košarkaš Olimpijakosa, oglasio se po prvi put nakon povratka u ekipu.

Nikola Milutinov se vratio u Olimpijakos posle tri godine u redovima CSKA Moskve.

U prvom mandatu je tamo proveo pet godina, a sada je potpisao dvogodišnji ugovor sa šampionom grčke i vicešampionom Evrolige.

"Za mene, Olimpijakos je moj dom. Nisam znao kako će se moja karijera razvijati u CSKA Mosvki i nisam znao kako ću se tamo znaći, ali sam znao da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vratiti u Grčku i u Olimpijakos. Srećan sam što sam ovde, mnogo toga se promenilo za tri godine i tim je na većem nivou nego kada sam otišao. Nisam ni prekidao kontakt sa ljudima iz tima i starim saigračima i srećan sam štoje tim na ovom nivou. Olimpijakos je idealna destinacija za svakog igrača u Evropi", rekao je Milutinov.

U karijeri je igrao još za Hemofarm i beogradski Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.