Izvor: RTS, 06.Jul.2022, 13:46

Mils: Mesi ne bi mogao da igra ni u Totenhemu

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Deni Mils izjavio je da zvezda PSŽ Lionel Mesi u Premijer ligi ne bi mogao da igra ni za Totenhem. Svojevremeno je Mils rekao da je Lionel Mesi najbolji fudbaler kog je ikad video, a sada je izgleda promenio mišljenje.
Pored Totenhema, takozvanu veliku šestorku engleskog fudbala čine Arsenal, Čelsi, Mančester junajted, Mančester siti i Liverpul, a Mils smatra da Argentinac nije dovoljno dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za pomenute timove.

"Da sada Mesi dođe u Premijer ligu? Ma ne, nema šanse...Ne bi igrao u Mančester sitiju, u Liverpulu, pa ni u Totenhemu. Mislim da ga niko od njih ne bi doveo. Mislim da u ovom trenutku Mesi nije ni za prvih šest timova Premijer lige", izjavio je Mils za Toksport, a preneli su brojni britanski mediji.
Mils je kao desni bek u karijeri nastupao za Norič, Čarlton, Lids, Midlzbro, Mančester siti, Hal i Derbi.
Englez, koji je odigrao 19 utakmica za "Gordi Albion", svojevremeno je priznao da je Lionel Mesi najbolji fudbaler kog je ikad video.
Argentinac je kao slobodan igrač prošlog leta napustio Barselonu i pojačao redove Pari Sen Žermena.
Mesi je minule sezone u dresu francuskog kluba odigrao 34 utakmice, postigao 11 golova i upisao 15 asistencija.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BIVŠI REPREZENTATIVAC ENGLESKE TVRDI: Mesi nije ni za Totenhem

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022

Argentinac je prethodne sezone u Pari Sen Žermenu imao slabiji učinak od očekivanog...Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Deni Mils izjavio je danas da zvezda PSŽ Lionel Mesi u Premijer ligi ne bi mogao da igra ni za Totenhem. Pored Totenhema, takozvanu veliku šestorku engleskog fudbala čine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.