Milovanović saopštio spisak orlića, prava vatra u napadu!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovanović saopštio spisak "orlića", prava vatra u napadu!

Većina igrača iz domaćeg šampionata.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Nenad Milovanović saopštio je spisak od 27 igrača na koje će računati na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se 2021. godine održava u Mađarskoj i Sloveniji.

Interesantan je veliki broj igrača iz Linglong Superlige Srbije, njih čak 16, a najveći adut ćemo svakako imati u napadu.

Špic >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će predvoditi Dušan Vlahović, Dejan Joveljić i Slobodan Tedić, pa će Milovanović biti na velikim mukama priliko izbora.

Tu je i Partizanov vunderkind Filip Stevanović koji je svojim igrama u poslednje vreme oduševio fudbalsku javnost i zaslužio poziv u mladu reprezentaciju Srbije.

Uostalom, ispod možete pogledati igrače na koje će Nenad Milovanović računati na mečevima protiv Rusije 6. septembra i Letonije četiri dana kasnije.

📋 | Selektor mlade reprezentacije Srbije Nenad Milovanović izabrao je 27 igrača na koje računa za prve dve utakmice u novom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 👊🇷🇸🦅#SrcemSvim #Orlici #U21EURO #FSS pic.twitter.com/KpdLXW28tJ

— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) 28. август 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.