Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2021, 09:23

Milošević odvodi Sumu i Banjaka u Sloveniju

Dvojac na listi želja nekadašnjeg stratega crno-belih

Nakon zvanične promocije u Ljubljani, Savo Milošević je odmah krenuo u kreiranje spiska želja, a na vrhu liste pojačanja predate rukovodstvu Olimpije nalazi se dvojac Partizanovih igrača Sejduba Suma i Maki Banjak, saznaje Sportski žurnal.

Ofanzivac i štoper, slobodni u pronalasku nove sredine, mogli bi da crno-belu opremu zamene zelenom, međutim ideja je tek u začetku i do realizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je neophodno da dve strane utanače finansijske detalje.

Reprezentativac Gvineje, obeležen u istoriji kluba kao najskuplje pojačanje, upravo pod komandnom palicom Sava Miloševića uspeo je da popravi bledi utisak ostavljen tokom staža Miroslava Đukića i Zorana Mirkovića, međutim u Humskoj je pred sezonu koja sledi označen kao jedan od igrača čiji bi odlazak mogao da donese neophodni priliv sredstava.

Potreba crno-belih da transferima obezbede budžet u narednoj sezoni, poklopila se sa željama nekadašnjeg stratega Partizana te bi publika na Stožicama ponovo mogla da vidi Makija Banjaka, kamerunskog defanzivca čiji je rastanak sa vicešampionom Srbije takođe isvesan.

Banjak je u Humsku stigao prethodnog leta upravo iz Olimpije uz obeštećenje od 500.000 evra, međutim tokom prolećne sezone izgubio je mesto u projekcijama Aleksandra Stanojevića te je minute od početka 2021. godine upisao na tri zvanična susreta.

Imajući u vidu potrebu crno-belih da transferima obezbede neophodni priliv sredstava u budžet, ali i oslobode mesta za eventualni angažman inostranih pojačanja, uz Miloševićevu želju da ponovo ima na raspolganju ima pomenuti dvojac, realizacija ove ideje mogla bi da donese profit Olimpiji, partizanu, ali i igračima.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.