Milošević: Igrali smo protiv ekipe koja ne želi da igra

Izvor: RTS, 25.Jul.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Igrali smo protiv ekipe koja ne želi da igra

Trener Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan trijumfom svoje ekipe u Velsu, ali smatra da je potrebno da realizacija bude bolja. Igrali smo protiv ekipe koja ne želi da igra, ukrali su pola utakmice, rekao je Milošević posle meča.
Fudbaleri Partizana savladali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su Konah Ki Nomadse sa 1:0, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a trener Savo Milošević zadovoljan je rezultatom.

"Igrali smo protiv ekipe koja ne želi da igra. Čvrsti su pozadi, devet-deset fudbalera je uvek iza lopte... Teren je u gorem stanju od većine naših i stvarno ne znam zašto se onda mi u Srbiji bunimo... jednostavno, nije moglo brže da se igra. I pored svega toga mogli smo da postignemo još neki gol. Zadovoljan sam, bitno je da smo pobedili, a u revanšu na našem stadionu verujem da ćemo moći da igramo mnogo brže i bolje. Očekujem drugačiju utkamicu u Humskoj, najviše zbog terena", rekao je Milošević.
Meč u Rilu obeležila je izuzetno gruba igra velških fudbalera.
"Očekivao sam agresivnu ekipu domaćina, ali neke stvari mi se nisu dopale. Udarci bez lopte su opasni, skloni su tim stvarima i bilo im je dozvoljeno. Neću da komentarišem suđenje, ali morali smo da budemo mnogo skoncentrisaniji i da ne ulazimo u raspravu. Znali smo da moramo da izbegnemo takve situacije jer idu njima u prilog."
Milošević se osvrnuo i na činjenicu da su žute kartone u ekipi Partizana dobili najiskusniji, Vladimir Stojković i Zoran Tošić.
"Njih dvojica su prvi koji je trebalo da smire ostale, a ne da reaguju. Mogli smo da očekujemo kako će domaći da igraju, igrači su dobili informacije da može do toga da dođe. Kvalitet njihove ekipe nije na nekom nivou, ali se služe svim drugim sredstvima da osujete svaku nameru protivnika. Videli ste da su ukrali na svaki prekid, golman je ukrao 'pola utakmice', na svaki aut i prekid krali su vreme. Oni su ekipa koja nije htela da igra fudbal. Znam da je teško ostati koncentrisan, ali dobili smo dva jako glupa žuta kartona. Ako želimo u Ligu Evrope moramo da imamo ekipu na okupu, a ne zbog ovakvih utakmica da dođemo u priliku da neki ne igraju."
Milošević je rekao da je zadovoljan početkom sezone, potp su crno-beli u dva meča pobedili, uz to nisu primili pogodak.
"Ne samo danas već i protiv Inđije postigli smo po gol, pobedili i sačuvali našu mrežu, ali ono što nije dobro je da nam je potrbeno mnogo šansi da postignemo pogodak. Moramo da popravimo taj segment jer nećemo uvek biti u situaciji da ne primimo gol. To je nešto što me malo brine, ali početak je sezone i možemo da bude zadovoljni."
Revanš meč između Partizana i Konah Ki Nomada na programu je u četvrtak, dok će se karte za taj susret naći u prodaji već u petak.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.