Miloš u prvoj, Miler u drugoj idealnoj petorci

Izvor: Danas, 06.Maj.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš u prvoj, Miler u drugoj idealnoj petorci

Za ovosezonski plasman u Top 8 Crvena zvezda dobila je veliko priznanje u vidu svrstavanja Kvinsija Milera u drugu najbolju petorku Evrolige. Iako se odličan krilni centar saigračima priključio nešto kasnije dobrim partijama u kontinuitetu apsolutno je zaslužio svrstavanje u drugu idealnu petorku najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja zajedno sa Luđijem Datomeom i Ekpe Udohom iz Fenerbahčea, Entonijem Rendolfom iz Lokomotive i Gustavom Ajonom iz Reala.

Drugu godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << zaredom fantastičan bekovski tandem CSKA Miloš Teodosić - Nando De Kolo uvršten je u idealnu petorku koji još čine: Jan Veseli (Fenerbahče), Malkolm Dilejni (Lokomotiva) i Janis Burusis (Laboral kuća).

Timove su birali navijači u online anketi na portalu Evrolige, kao i novinari akreditovani za mečeve ovog takmičenja. Nije bilo ograničenja po pozicijama. Zanimljivo, od deset laureata, trojica su debitanti u Evroligi ove sezone. Pored Milera, prvu sezonu igrali su Udoh i Rendolf, a sedmorica od desetorice su prvi put uvršteni u idealne timove.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.