Milorad Mažić sudi finale Lige šampiona

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Mažić sudi finale Lige šampiona

Srpski sudija Milorad Mažić (45) sudiće finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula u subotu, 26. maja, u Kijevu, saopštila je UEFA.

Njegovi pomoćnici će biti Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Mažić je međunarodni sudija od 2009. godine, podseća UEFA.

Ove sezone je sudio četiri meča Lige šampiona i dva meča Lige Evrope.

Takođe je sudio i prošlogodišnje finale Kupa konfederacija FIFA između Čilea i Nemačke, kao i Superkup meč između Real Madrida i Sevilje 2016. godine.

UEFA podseća da je Mažić sudio na Svetskom prvenstvu 2014. godine i Evropskom prvenstvu 2016.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Mažić sudi finale Lige šampiona!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2018

Šuškalo se prethodnih dana, a od ovog trenutka je i zvanično - Milorad Mažić će suditi finale Lige šampiona u Kijevu između Real Madrida i Liverpula 26. maja. Tako je na današnjem sastanku odlučio sudijski komitet UEFA, koji je imenovao 45-godišnjeg Srbina za glavnog arbitra najvažnije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.