Milojević veruje: Prave partije dolaze

Izvor: Mondo, 07.Okt.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević veruje: Prave partije dolaze

Trener Mega Leksa ima veru u svoj novi sastav. "Biće bolje, potrebno je vreme"

Foto: ABA liga j.t.d/Mega Leks/Ivica Veselinov

Posle tesne, praktično "iščupane" pobede nad Olimpijom, pa poraza od FMP-a, Mega Leks doživeo je u četvrtak i drugi poraz ove sezone.

Ekipa Dejana Milojevića izgubila je u Sremskoj Mitrovici od Budućnosti, u utakmici tokom koje je gubila više od 20 poena razlike, a u završnici umalo došla u situaciju da potpuno "otvori" duel.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Međutim, Podgoričani su ipak zasluženo slavili i otišli u Crnu Goru sa perfektnim nizom, 3-0.

"Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobedi, bili su bolji. Igrom u drugoj četvrtini nismo zaslužili pobedu. Na kraju nas je sreća malo pogledala jer mislim da se sve u životu zasluži, ali jednostavno nismo bili taj tim. Ključne momente odigrali smo loše, napravili smo dva puta faul na tri poena kad smo prišli na šest razlike i kada je igra izgledala kao i treba", rekao je posle utakmice Milojević.

Pred njegovom timom je još dan i po pripreme za nedeljni duel protiv Crvene zvezde mts u hali "Aleksandar Nikolić". Činjenica da su crveno-beli u odličnoj formi ne olakšava situaciju mladom treneru i njegovom timu.

"Imamo težak raspored pred nama - Zvezdu na strani, Cedevitu kod kuće i praktično tri najjače ekipe igramo u prvih par kola, ali raspored je takav kakav je i gledamo da izvučemo najviše što možemo u ovom trenutku iz ekipe", dodao je on.

Uprkos velikim promenama u sastavu, odlasku nosilaca igre i uprkos slabim igrama na startu sezone, Milojević veruje u rad i potencijal svoje ekipe.

"Verujem da će ovaj tim igrati sve bolje i bolje kako vreme bude odmicalo, kao što verujem i da prave partije Mege tek dolaze", podvukao je Milojević.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.