Izvor: RTS, 19.Maj.2021, 08:40

Milojević smatra da se njegova ekipa uplašila pobede

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević rekao je da se njegov tim uplašio pobede, kao i da je Crvene zvezda zasluženo trijumfovala u drugom meču finala plej-ofa ABA lige.
Budućnost je drugi put poražena u Beogradu od Crvene zvezde, ovoga puta sa 85:79, te se nalazi na korak od poraza u finalu.

"Izgubili smo sami utakmicu. Imali smo loše prvo poluvreme, ali smo uspeli da drugo odigramo veoma dobro, da preokrenemo, da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povedemo devet razlike i jednostavno smo se uplašili pobede”, smatra Milojević.
”U poslednja tri-četiri minuta imali smo previše izgubljenih lopti, nekoliko preskočenih šuteva, bili smo u grču kao u prvoj četvrtini. Uspeli smo da preokrenemo nakon trojke Ivanovića. Dobrić je bio hrabar, dao je trojku i zasluženo je Zvezda pobedila. Sada smo u teškoj situaciji. Treba tri puta da pobedimo Crvenu zvezdu, ali nećemo se predati", rekao je Milojević nakon meča.
Treći meč na programu je u subotu od 20.30 sati u hali "Morača" u Podgorici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.