Milojević posle 2:2 u Bernu: Žalim samo za jednim...

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević posle 2:2 u Bernu: Žalim samo za jednim...

Trener crveno-belih nije imao šta da kaže zbog situacije sa VAR tehnologijom i penalom, ali...

"Uživali smo i gledali utakmicu sa četiri gola. A mogao je i još koji da padne. Dali smo koliko smo mogli na ovakvom, specifičnom terenu. Ne mogu da imam zamerke na borbenost, htenje i želju", rekao je trener crveno-belih posle još jedne letnje drame.

Vladan Milojević bio je kao lav u kavezu na "Stadionu Švajcarska".

"Ono što bih možda promenio... >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Možda žalim zbog onog kornera i one šanse Rodića kod rezultata 1:2. Ali ne treba mnogo da žalimo, ostaje drugo poluvreme na Marakani. Znali smo da su Jang Bojsi motorički jako snažna ekipa, brza, sa specifičnim stilom igranja. Zahalio bih se navijačima, ambijent je bio prelep, pokazali su kako se  bodri svoj klub i zemlja", dodao je strateg šampiona Srbije.

BURNO U BERNU: ZVEZDA IMA 2:2 I NIJE ZADOVOLJNA!

Izvor: MONDO

VAR?

"Što se tiče VAR-a nemam ja tu šta da komentarišem. To je nešto novo i pomaže da bude poštenije. Ako je VAR tako pokazao, nemam šta da dodam", rekao je Milojević.

Na kraju, 2:2?

"Da li je relan ili nije, ne možemo da pričamo jer ćemo možda biti subjektivni. Moglo je da prevali na obe strane. Kakav god rezultat da je bio večeras, znali smo da će se sve rešavati na Marakani. Mi ćemo u Beogradu igrati kao da je 0:0. Ta jedna utakmica je kao finale za nas".

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.