Milojević o povredama: Nema nas za pet na pet

Izvor: Mondo, 12.Mar.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević o povredama: Nema nas za "pet na pet"

Trener Mega Leksa Dejan Milojević govorio je o meču sa Budućnosti u Podgorici i o velikim problemima sa povredama koje muče ovu ekipu.

Foto: MN Press

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da se nada iznenađenju protiv Budućnosti u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige, uprkos veliki problemima sa povredama.

Najefikasniji tim regionalnog dela u Podgorici će biti bez Jaramaza, Aranitovića i Kaba, kojima se nedavno pridružio i Đoković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Imamo puno problema sa povredama. Nadovezala se i povreda Đokovića, pa tokom nedelje nismo mogli ni da treniramo pet na pet. Šta je tu je, nosimo se sa situacijom kako umemo. Želimo da damo sve od sebe, pokušamo da iznenadimo Budućnost i dođemo do pobede", rekao je Milojević za klupski sajt.

Kapiten Rade Zagorac rekao je da povrede remete atmosferu u svlačionici uoči najvažnijih duela.

"Ekipa će pokušati da pronađe dodatnu reakciju, ali će biti mnogo teško sa ovoliko izostanaka. Na nama je da budemo koncentrisani od samog početka, da uz agresivnu igru u odbrani i pametna rešenja u napadu pokušamo da nadomestimo izostanke i dođemo do velike pobede u Podgorici", zaključio je Zagorac.

Utakmica između Budućnosti i Mega Leksa igra se u ponedeljak od 20 sati u Morači.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.